De Route

De Amb8route biedt voor ieder wat wils. Individueel of in een (grote) groep. Aan de hand van een routekaart fiets of wandel je een route van 15 km. Onderweg bezoek je de deelnemende ambachten en vertellen we je wat meer over de omgeving en zijn historie. Daarnaast vind je in de routekaart acht kortingsbonnen, te besteden bij de deelnemers.
De routekaart incl. informatie van de omgeving en kortingsbonnen is te verkrijgen voor maar 3,50 euro bij de deelnemers.

Deze route is vrijwel voor iedereen geschikt te fietsen en/of te wandelen. Wie graag ‘snuffelt’ aan de amb8en kan binnen een dag de fietsroute afwerken. De bezoeken zijn daarbij kort en bondig met een korte pauze op het terras van de theetuin.

Voor grotere groepen is het wellicht handig om juist enkele ambachten te selecteren en deze uitgebreid te bezoeken. Zie hiervoor het hoofdstuk “groepen“.

De route kan een unieke ervaring zijn tijdens een weekendje weg. In twee dagen tijd zijn in alle rust en aandacht de ambachten te verkennen. Houd ook hier rekening met de openingstijden.