Horeca onderweg

Na of tijdens het fietsen krijg je wellicht trek in wat lekkers.
Hier alvast een aantal locaties bij ons in de buurt.

Cafe Op de Hoek
Cafe Op de Hoek is een gezellig en laagdrempelig eetcafé op de driesprong van wegen aan de rand van de Westeinderplassen. Het is tevens een zeer toegankelijke pleisterplaats met een riant terras langs twee gevelzijden en veel gevarieerde zitplaatsen aan de binnenkant. Aan de bar, de leestafel, aan hoge tafels of aan lage tafels. En zo is het ook met de kaart die zeker wat prijzen betreft echt op huiskamerniveau zitten. Een steeds wisselende daghap vanaf € 12 inclusief consumptie. Men voelt zich hier snel thuis en een enthousiast team zorgt voor een heerlijke nostalgische dorpse sfeer.

Kudelstaartseweg 295
Kudelstaart
Tel. 0297-893057

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur.

Brasserie Oevers
Verrassen en verwennen is onze kunst, dus of u komt met een groep of met zijn tweeën, met kinderen of met je collega’s, voor de leuke momenten in het leven creëren wij graag de juiste tafel in een verrassende sfeer. In het weekend bent u van harte welkom in onze gezellige bar.

Kudelstaartseweg 228
1433 GR Kudelstaart
Tel. 0297-324145

Openingstijden: Maandag en woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur.

 

Theetuin H-eerlijk

Theetuin H-eerlijk ligt aan een autovrije weg, aan de Amstel ter hoogte van de Tolhuissluis in de Kwakel. Door de ligging aan een wandel- en fietspad is de theetuin de ideale plek om te combineren met een dag in de buitenlucht. Wanneer je te voet over de bruggetjes van de sluis loopt, word je à la minute blij van de mooie locatie.

Jaagpad 33
1424 PV De Kwakel
Tel. 0172-530132

Openingstijden: Vrijdag t/m zondag (Check de website voor extra informatie)